Снимка БулфотоБългарин уби лекар на гръцкия остров Крит. Доктор Христодулос Каландзакис бил застрелян

...
Снимка БулфотоБългарин уби лекар на гръцкия остров Крит. Доктор Христодулос Каландзакис бил застрелян
Коментари Харесай

Българинът, убил лекар в Гърция, с провинения и у нас

Снимка Булфото

Българин умъртви доктор на гръцкия остров Крит. Доктор Христодулос Каландзакис бил застрелян с четири куршума в събота.  За убийството са арестувани български полицай и брачната половинка на жертвата, които били любовници. Сънародникът ни към този момент е направил признания пред гръцката полиция.  Смята се, че зад убийството стоят любовен триъгълник и апетити за огромно завещание. 62-годишният кардиолог подозирал 38-годишната си половинка Дешка Говедарова в невярност и даже желал тест за бащинство на детето им, заяви Нова тв.

 

Извършителят на закононарушението - Красимир Карчев, на 37 години, опитал да убие мъжа на любовницата си и на 23 септември. Планът му обаче не сработил, тъй като наоколо имало хора. Затова се прибрал в България и се върнал назад на 6 октомври.

" В България против същото лице има друго досъдебно произвеждане за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди. Това следствие ще продължи, без значение, че лицето се намира в Гърция. Но до този миг от гръцките управляващи не сме получили никаква молба за подпомагане, шерване на доказателства или информация ", съобщи за " Здравей, България " представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР